keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

feminismi rules!!!!!!

Johan pomppas ja kuppi nurin.
Kerrankin jotain asiallista, tai ainakin melkein....
Satuin katsomaan televisiota, sen jälkeen kun olin imuroinut, siivonnut vaatekaappini ja käynyt lenkillä.
Minä olen niin vihainen pulssi nousee ja verenpaine, että kohisee. Ohjelmassa jota tuijotin, sattui olemaan abortin vastustajia ja puolella olijoita, jenkki ohjelma ja siellähän hommat ovat hiukan eritolalla kuin täällä koti suomessa.
Feminismi kun olen, vahva mielipiteeni on, että jokaisella naisella on oikeus päättää omasta kehostaan. Sitten näen hiukan kaljamahaisen miehen, joka aborttiklinikan ulkopuolella huutaa sinne meneville asiakkaille, että abortti on murha!
Saako tämä kuviteltu näky kenenkään muun pulssin kohoamaan.
Miten joku mies voi vastustaa aborttia. Miten mies voi esittaa mielipiteitä siitä mitä naiset kokevat abortissa. Miten mies voi tietää, miltä tuntuu tulla raskaaksi, silloin kun ei pitäisi. Tulla raskaaksi insestin tai raiskauksen uhrina. Ei sellaista tunneta voi ymmärtää kuin toinen saman kohtalon kokenut nainen. Tai edes toinen nainen. Voiko mies oikeasti ymmärtää, miltä naisesta tuntuu.
Pisti vihaksi kun vanhat äijä pastorit, väittivät tietävänsä, että nainen ei koskaan "parane" abortista ja abortti on murha. Hitto, enpä ole kuullut yhdestäkään naisesta joka olisi pamahtanut paksuksi ilman miestä. Naisia raiskaavat naiset ovat suht´ harvinaisia ja niin ikään harvoin naiset syyllistyvät insestiin. Naiset kantavat lapsen kehossaan, naiset synnyttävät...
Minulle ei ole tehty aborttia, minäkään en voi tietää miltä se tuntuu.

Anteeksi kaikki miehet, minä pidän teistä kyllä, erittäin mkavia otuksia olette. Mutta jättäkää määräämisoikeus naisen kehosta heille itselleen. Myönnän, oli abortin vastustaja mies tai nainen niin kyllä suututtaa. mutta ne miehet erityisesti, miten ne kehtaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keskittyisivät ennemminkin antamaan ehkäisyvalistusta ja estämään raiskauksia, joita heidän oma lajinsa tuppaa tekemään.
Kiitos ja anteeksi!!!!
NAISET, PÄÄTTÄKÄÄ OMASTA KEHOSTANNE ITSE! VAATIKAA HYVÄÄ SEKSIÄ, PÄÄTTÄKÄÄ ITSE HALUATTEKO PITÄÄ LAPSEN, PÄÄTTÄKÄÄ ITSE MITÄ TE ITSE HALUATTE ELÄMÄLTÄNNE.
NAISET JOIDEN VARTALOSSA ON JOTAIN JOSTA OTTAA KIINNI OVAT KAIKISTA KAUNEIMPIA! TISSIT JA PERSE KUNNIAAN!!
OLETTE KAIKKI KAUNIITA!!!!!
MUISTAKAAKIN SE!!!!!!

:):):) homssu:):):)

Ei kommentteja: