tiistaina, kesäkuuta 19, 2007

Havahduksia

-Heräsin yöllä. Kävelin keittiöön, mikroaaltouunin kello näytti 23.54, en millään voinut käsittää miten se oli mahdollista ( aamulla ymmärsin, että varmaan siksi koska kello oli 23.54). Paria tunti myöhemmin heräsin siihen, että ruokin kissojani. Menin takaisin nukkumaan. Seuraavaksi heräsin, kun näpersin tietokonettani. Muistan olin nähnyt unta, että sähkölaitteeni surisevat liikaa. Olin myös pukenut aamutakkini päälleni, vyötä en ollut löytänyt. Kissani olivat onnellisia.
-Ostin kaupasta hienon, posliinisen pääkallon ( ei oikea, jäljitelmä). Kävelin se kainalossani kotiin, sain katseita. Olisi tehnyt mieli puhua pääkallolle välillä, en kehdannut. Asun vuokralla ja olen töissä vielä koeajalla.
- Haluankin ehkä olla raksamies. Menin eräänä perjantaiaamuna ratikalla töihin. Sisään astui joukko raksamiehiä, yksi niistä kaivoi koskenkorvapullon taskustaan ja alkoivat naukkailla sitä. Ei sitä pulloa, vaan sitä juomaa. Kello oli 8.35. Minäkin haluaisin.
-Tapasin ratikassa miehen, jonka hiuksille tulin kateelliseksi. Ne olivat tumman ruskea, joisa oli auringon vaalentamia raitoja. Ne ylettyivät vyötärölle. Ne oli kammattu erittäin siistiksi ponihännäksi ja latvat menivät hienoisille korkkiruuveille. Kyllä se oli ihana.
- Menin aamuna eräänä töihin, huomasin, että farkkuhameeni halkio oli aivan liian syvä, jouduin ompelemaan sen ennenkuin aloitin työt. Koska sieltä näkyi kaikki.
-Tiedättekö ne dymolaitteet, siis sellainen jolla kirjoitetaan tekstiä tarralapuille. Sellainen näyttää vähän samanlaiselta kuin ne lipuntarkastajien kojeet. Voisikohan sellaisen kanssa mennä pokkana tarkastamaan matkalippuja, ja ilmoittaa, että ne jotka maksavat sakkonsa käteisellä, pääsevät puoleen hintaan. Tienaisi ylimääräistä. Kesällä turistit voisivat olla hyvä kohde.
-Ostin uudet kengät, en sovittanut niitä. Ne olivat lian isot. En jaksanut palauttaa niitä. Tein niihin silkkinaru kiinnikkeet, nyt ne pysyvät jalassa.
- Ratikassa nukkui eilen mies, väsynyt setä, ehkä oli veressä jotain muutakin kuin unihiekkaa. Eräältä pysäkilta nousi kyytiin kolme kaapin kokoista vartijaa hakemaan nukkuvaa miestä. kolme kaapin kokoista vartijaa. Miksi niitä oli kolme? Eikös se ole vähän tuhlausta.
-Olen päättänyt aloitta kesäsuhteen erään radio rockin juontajan kanssa ( Ei, se ei ole Jone Nikula. Meillä on jo suhde, Jone ei vain tiedä sitä) En tunne tätä juontajaa, eikä hän minua. En edes tiedä hänestä mitään, eikä hän minusta. Häntä ei varmaan kiinnosta, minua kiinnostaa. Hyvät ennusteet. Kesäni on pelastettu.
-Minulla ei ole kesälomaa tänä vuonna.

:) Homssu

Ei kommentteja: