maanantaina, kesäkuuta 18, 2007

parisuhteettomuutta vol. 2

tässä sitä taas ollaan, olis se niin kivaa mutta..
-Hirveän romanttiselta näytti se ihq pari edessäni metron rullaportaissa, jotka halailivat, se mies rapsutti sen naisen päätä, ne oli tosi rakastuneita. Olisihan se kivaa, vaihtaa sylkeä metron rullaportaissa, mutta jos rupeaa ahdistamaan kesken kaiken, koska se oikea saattaa sittenkin tulla vastaan. Niissä rullaportaissa, jotka menevätkin ylöspäin.
-Onhan se ihana nukahtaa toisen kanssa, sylikkäin, mutta kun en osaa nukkua toisen kanssa samassa sängyssä, ellei kyseessä ole extra leveä 250cm sänky ja molemmilla oma peitto ja tyyny. Ja sitten herään kuitenkin tunnin välein varmistamaan hengittääkö se toinen, vai pitääkö tilata ambulanssi ( huoh!!!). Ja aamulla olen vain sika väsynyt, ei kannata.
-Hirveän ihanaa on odottaa soittoa siltä kullalta, kun ei halua sitä missata, mutta kohta huomaatkin olevasi sidottu puhelimeen ja välttäväsi puheluita muiden kanssa, koska kultsusi voi soittaa. Siinä kulkaa kuolee nekin sosiaaliset suhteet, jotka vielä ovat hengissä.
-Rakastan shoppailua, yksin. Juoksen kiriä kauppojen välillä ja en kestä jos joku pysähtyy liian kauaksi aikaa katselemaan jotain. Ei kamalan romanttista. Voin lähteä romanttisesti shoppailemaan sen oikean visa-kortin kanssa, sitä paitsi miesten vaatteet on niin tylsiä.
-On se rakastuminen niin ihanaa, mutta kuka kestää pohtia, että soittaako se vielä, miksi se ei soita, pitäisikö minun soittaa...Jos minun puhelimeni onkin rikki, jos sille toiselle onkin sattunut jotain.
- Ja puhumattakaan kuinka ihanaa se yhdessäasuminen on. Mutta... ( tämä ei taida vaatia edes kommentointia)

Niin, nyt te kokeneet ja viisaat ajattelette voi tyttö pieni, kyllä nuo asiat sitten asettuvat kohdalleen kun se oikea astuu kuvioihin ja suhde vakiintuu, oppii tuntemaan toisen kuin omat taskunsa. Niin silloinhan ollaan oltu jo niin kauan yhdessä, että kyllä se on avioeronaika: " Kun mä en enää kestä tota saatanan junttia, jossa ei ole mitään yllätyksellistä tai uutta, se ei ole enää ollenkaan sellainen kun se oli kun tavattiin"#¤#"%%¤!!!!!!!"

Kiitos ja anteeksi!
Homssu

Ei kommentteja: