torstaina, kesäkuuta 21, 2007

pitäis... että onnais...

Niin niin, pitäis ja pitäis.
Taas se on juhlapyhä, ahdistavaa, mutta totta. Kai te kaikki tiedätte, varsinki sinkut, että tällaisina juhlapyhinä on lähdettävä, mentävä ja tehtävä. Ennenkaikkea metsästettävä itselleen paria. Se on pakko. Kaikki sinkut, juhannuksena ei levätä, juhannuksena suunnataan sinne, missä on mahdollisuus pariutumiseen. Se on pakko! Koska, jos joku uskaltaa väsyneenä jäädä nauttimaan juhannusta oman kotinsa rauhaan, nukkumaan vaikka koko juhannukseksi on se rittäin paheksuttavaa. Suorastaan häpeällistä. Okei, siis asiaa selventääkseni, ei silloin jos on jo pariutunut. Mutta jos on luuserisinkku, niin silloin pitää käyttää hyväkseen jokainen tilaisuus.
Silloin pitää tarttua jokaiseen tarjoutuvaan tilaisuuteen kiinni. silloin on mentävä, kun on mikä tahansa tilaisuus. On paheksuttavaa olla menemättä. Jos ei mene ja jos ei tee, niin oma on moka.
Jos ei ole kaunis, jos ei lenkkeile päivittäin, jos ei elä yhdellä pähkinällä viikossa, jos leikkaa tukkansa lyhyeksi, jos lävistää naamansa ja tatuoi itsensä, jos käyttä rumia vaatteita niin tiedättekö mitä?
Silloin saa syytää vain ja ainoastaan itseään omasta tilanteestaan. Mitäs et mennyt ja tehnyt.
Turha sitten itkeä, että on yksin. Oma vika.
Niin se on rakkaat.
Uskallakin viettää aikaa yksin, yksinäisenä. kun pitäisi mennä ja tehdä ja olla kaunis ja ihana.
Vaikka itse olisit jotain muuta.
Niin onko parempi olla oma itsensä ja viihtyä, kuin olla kaunis ja ihan ja olla itselleen vieras?
Taas jäin yksin, no ihmekös tuo, en jaksa olla kaunis ja sosiaalinen. Joskus antaa mielumin olla.
Kuvitella olevansa videopelin osa, jota joku muu jossain ohjaa, niinkuin sim-city.
Minun pelaajani taitaa olla aika laiska, tai pahemman luokan sadisti...

:) Homssu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä ihmeen kirjassa lukee että ei sinkku sais nauttia juhannuksesta vaikka yksinään..Täällä naputtelee konetta sinkku joka haluais joskus nauttia yksinolosta mutta kun kaikki muut luulee etten siitä nauti..Pitävät ihan ressukkana,hyvä etteivät miestä lähde tälle typylle etsimään ihan varta vasten!!Tulen niin vihaiseksi vaikka ystävät vaan yrittää ilmeisesti auttaa eikä ne ymmärrä että kaikki tuollainen ahdistaa!!!!!!!
Joo ja ei siinä kaikki..Nyt on kesä ja suurten juhlien kuten häiden yms aika..Sainpas kutsun ja kuinkas ollakaan!!Ääh,mulle on ihan järjestetty sinne deitti!!!
Hetken mietin menenkö ollenkaan,pitääkö mun nyt sitten istua sen vieressä koko juhlan ajan??Olen tässä jo miettimässä mitä voin suustani päästellä ettei juhlien jälkeen tarvii hävetä.Tai en mä varmaan häpee mutta ne hyväntahtoiset,jotka säälii mua sinkkua.
Juhannuskin meni tällä sinkulla puhelimessa tekstareita lukiessa kun luulivat kaikki etten yksin voi pärjätä..Sitten piti vielä raahata minut iltamyöhällä kokkoa katsomaan,vaikka en ymmärrä mitä katsomista on palavassa puukasassa ja sen ympärillä ympärikännissä elämansä hurmiossa hilluvissa parisuhteessa elävissä onnellisissa,jotka kovaäänisesti haukkuu toisiaan.
Ensi jussina minä otan kännystä akun pois,etsin ne kaikista lököttävimmät verkkarit jalkaan enkä kampaa tukkaa ollenkaan.Ja silti olen mielestäni kaunis ja onnellinen ja ehkä juuri silloin tapaan sen jonkun,joka rauhoittaa ystäväni.

Anni kirjoitti...

Ihanaa!!
Onhan niitä muitakin, jotka nauttivat saadessaan olla yksin, vaikka muut ovatkin erittäin huolissaan. :):):)
Eilen makasin ja tuijotin videota ja telkkaria ja värjäsin tukkani. Tänään kävin sentään kävelyllä ostamassa lisää karkkia. Nautin.
Kerrankin saan olla ilman meikkiä, löhötä verkkareissa.
Odotan vain, että joku ystävällinen sielu, joka on minusta huolissaan hälyttää valkotakkiset oveni taakse. Kissatkin nauttii, kokoaikaisesta huomionosoituksistani!!!!!!
IHANAA!!!!!!!