torstaina, elokuuta 23, 2007

juoppohullun päiväkirja

Juu tiedän, se on sen yhden kirjalijan kirjan nimi oikeasti.
En silti tiedä, kuinka muuten tätä kuvailisin. Kaikki alkoi eilen. Oli pippalot, hyvät pippalot, sellaiset kirjanjulkaisu pippalot.( Ei minun, älkää luulko, että OIKEASTI yltäisin niin korkeisiin suorituksiin). No mutta, juhlia edelsi pari kovaa työpäivää, aikaisia heräämisiä ja ruoan jääntiä hiukan vähemmälle. Puolustelen.
Mutta tarjolla oli hyvää seuraa ja erittäin hyvää punaviiniä ja ihq kirja. Arvatkaa mikä oli tulos. Iloisessa huppelissa oleva homssu, aika todella iloisessa....
Niin, minä joka en ota keskellä viikkoa, enkä ainakaan paljon. Juu. Niin siinä kävi. Onneksi sain autokyydin kotiin. Nukahdin sitten, soitettuani vielä pari hämärää puhelua...
Aamulla jouduin tunnustamaan itselleni tosiasiat ja menin töihin buranan avulla. Säntillisen ja kontrollifriikki homssun elämän ensimmäinen kerta.
Häpeän hiukan, että mitä kaikea tuli sanottua ja kenelle. Mutta silti koen olevani oudon vapautunut. Mutta pelkään silti, että minusta tulee juoppo. Olenko maininnut olevani kontrollifriikki?
Mutta silti mietin ,että miten joku jaksaa enemmän kuin yhden illan putkeen juhlia ja juopoilla. Meikä on ihan poikki yhden illan jälkeen. Lievä morkkisin vaivaa, nyt kotona ollessani, kämppä on kuin pommin jäljiltä ja pojat kokevat itsensä laminlyödyiksi, eivät nimittäin olleet ovella vastassa kun tulin. Ostin shebaa heille hyvitykseksi, eivät syöneet.
Näinkö elämä alkaa mennä alaspäin? Löydänkö itseni kohta katuojasta?
Niin, kerroinko jo olevani konrollifriikki?

hohohomssu

2 kommenttia:

Villakettu kirjoitti...

No voi, anteeksi että juotin Homssun huppeliin :D

Anni kirjoitti...

Lievää vittuilun makua, mutta hyväksyn sen, sillä odotan edelleenkin niitä treffi-kutsuja!!!!!!!!!!! JUU NOU!!!!