torstaina, elokuuta 09, 2007

Älä rupea sellaiseen...

Keskustelu, joka käytiin eräällä työpaikalla.
Ymmärtääksenne keskustelun paremmin pitänee minun valaista hieman taustoja:
Istuin sattuneesta syystä työpaikkani lattialla, ruuvimeisseli kädessä, ruuvaamassa sänkyyn jalkoja kiini. Päälläni oli toki asiaan kuuluvat vaatteet, mustapitsihame, mustat legginsit ja musta toppi, missä oli ehkä hieman avoi kaula-aukko.
juuri sillä hetkellä oli erittäin hiljaista ja sain keskittää huomioni sängyn jalkojen ruuvaamiseen.
Työkaverini, jolla oli hieman aikaa, tuli vieressäni olevalle penkille istumaan ja rupattelemaan niitä näitä. Rupattelin minäkin ja jatkoin.
Äkkiä työtoverini huomasi jotain: ( nyt pitää ottaa huomioon, että tämä kyseinen ihana työtoverini on viisissäkymmenissä)
- "Kato, nyt sieltä tulee sulle jotain komeita miehiä, katos toi nuorempi voisi olla sun ikiä"
Työkaverini meni miehiä ovelle vastaan. He olivat tulleet kopiokonetta asentamaan. Miehet kysyivät missä rakkine sijaitsee ja työtoverini onnellisena visersi:
-"Tuolla menkää tuonne, tuo nätti tyttö näyttää teille"
Savu korvista nousten nousin ja menin ruuvimeisseli kädessäni pitsi hameessani näyttämään miehille tietä, puhisin ehkä rumia sanoja mennessäni.
Hetki siinä meni, miehet lähtivät ja palasin kiinnostavan sängyn pariin. Kolleegani tuli myös ja totesi, ettei ne ollutkaan mitään kauhean söpöjä....
Näin meni tilannetta seuraava keskustelumme, minä aloitin:
-" Sovitaanko, että enää ei naiteta mua kaikille sisään tuleville. Että sitten saat naittaa jos sieltä tulee, joku timmi kaunis, isotissinen blondi"
Työkaverini mutisi tehdessään puuhia:
-" Älä rupea sellaiseen.."
hetki kului ja jatkoin:
-" Ei kun ihan oikeasti."
Työkaverini oli hiljaa hetken ja avasi sitten suunsa:
-" Älä rupea sellaisee... Ei ne naiset tee muuta kun valittaa menkkakipuja.. niin ja päänsärkyä... miehillä ei sentään ole menkkakipuja ja harvoin päänsärkyä...vaikka harmia niistäkin vaan on..."

:):):):):):)Mitä tuohon enää sanoisi. Asia on loppuunkäsitelty ja vakaasti uskon, että naittamiseni jatkuu, tuli siitä ovesta kuka vaan. :):):):):):):)
kiitos, ihanille työtovereilleni siis, jotka päivääni piristävät.

Homssu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

HEI ihan totta IHANAA!!!!Voin hyvin kuvitella tilanteen...Mä taidan nähdä sen sieluni silmin..ja vielä kun yhdistän näkyyni äänet ja ilmeet..nyt meni ruoka väärään putkeen kun oli pakko alkaa hekottaa ja melkein kieriskellä maassa..sullahan mukavat työkaverit on???Mahtavaa!!!