lauantaina, elokuuta 18, 2007

Minkä teit, Jouni!!!!!


Aluksi jee, sillä on yli tuhat kertaa klikattu! kiitos!

Rehellisesti sanottuna en olisi uskonut!!!!!!

KIITOS! Homssu ja pojat kiittävät!!!!!!!


Mutta mennäkseni polttavaan asiaan näin kauniina lauantai päivänä. Käytin lauantaini hyvin, ainakin alkulauantain. Menin kaupunkini suureen keskustaan hengaamaan. oli minulla syykin, siellä on yksi kirjakauppa. Sen lisäksi, että rakastan hiplata kirjoja, oli siellä haastattelussa Jouni Hynynen, se kovanaama rokkari, joka laulaa siinä kotiteollisuudessa, http://www.kotiteollisuus.com/. Että lisää mainosta...

Järkytyin, sentään Hynynen, jota edes jotenkin pidän hyvänä jätkänä. Jutut ovat hyviä ja osuvia ja laulun sanat ovat mainioita. Huumoria vailla vertaa. Pakkohan se on myöntää, että livenä Jouni-poika on ihan yhtä seksikäs, kuin kuvissa ( mutta asiaa analysoituani, päädyin siihen että, on se se tukka ja parta, joka sen viimekädessä tekee, että se siitä)

Mutta maku meni. Niin, Jouni, minkä mullen teit!

Kaukana on kovanaama rokkari, miehestä, joka istuu kirjakaupassa antamassa haastattelua ja anta kirjoihin omistuskirjoituksia. Kaukana on kovanaama rokkari miehestä, joka juontaa televisio-ohjelmaa. Kaukana on kovanaama rokkari miehestä, joka antaa haastattelua naistenlehtiin. Kaukana on kovanaamarokkari miehestä, joka päästää televisio kamerat omaan kotiinsa, dokumenttia tekemää. Esittele meille Jouni vielä vaatekaappisi sisältö, niin alkaa pakkaus olla kasassa.

Jos haluaa juontaa telkkari ohjelmia ja päästää kamerat kotiinsa saa kyllä ihan vapaasti. Tai laittaa kirjansa kaneen, erittäin kornin ja lavastetun kuvan itsestään, niin saa kyllä. Mutta sitten on turha huutaa olevansa tosi kovanaama, viinan menevä rokkari. Ei oikein istu yhteen.

Miksi, miksi, miksi?

Rahanko takia, en usko. Kyllä varmaan levynmyynnillä ja keikkapalkoilla, ihan kivasti elelee.
On se varmaan vaan kiva, itseään myydä, saada ihailua, jota ei lapsena saanut.
Pakko myöntää, että ne kaksi muuta bändinjäsentä, ovat hiukka usottavampia.


Niin, kirjoittihan nightwish yhtyekin Tarjalle avoimen kirjeen, ennenkuin potkaisi sen pihalle ( vähän ehkä kyllä selkärangatonta). Tämä on siis avoin kirje sinulle Jouni-rakkaani, ME EI SIT ENÄÄ OLLA!!!!!!!!!!!!

Vaikka jatkankin kaiholla musiikkinne kuuntelua, sillä on se ihan hyvää, vaikka laulajasedästä on tullutkin julkinen eläin.


Ja anteeksi jos joku loukkaantui, en minä yleensä ihmisiä hauku, koska oikeasti minä olen kiva. :)

Homssu

Ei kommentteja: