perjantaina, elokuuta 31, 2007

parisuhteettomuutta vol. 3

kuulkaa, kerrottakoon totuus, jos se vaikka jonkun elämää helpottaisi. Älkää uskoko mihinkän miehet on marsista naiset venuksesta-soopaan. Ei se ole totta. Vaan, naiset etsivät parisuhdetta, miehet äitiä.
Tiedättekö, en tiedä mikä on syy, äiditkö vai pojat, mutta katsokaa jo totuutta silmiin.
poika lähtee pois äitinsä helmoista löytääkseen tilalle uuden huolitsijan, joka siivoaa, laittaa ruokaa, pesee, tiskaa ja syöttää. hoitaa ja pitää huolta, kun ei ne raukat osaa itse. uskokaa vaan jossain vaiheessa sieltä kaiken alta paljastaa pilalle hemmoteltu pikkupoika, jolla on ikävä äidin tissiä.
Mutta mitä me naiset teemmekään, me huollamme, puemme, pesemme, syotämme ja imetämme. jos vaikka sitten saisi sen parisuhteen, vai onkohan tämä nyt sitä.
Esimerkkejä: aikuinen mies vietää suht' vapaana koko päivän ja kun vaimo tulee kotiin on kaikki mullin mallin ja ruoatkin laittamatta. Vaimo tietysti pulttaa asiasta ja mitä mies tekee, tulee nöyränä selittämään vaimolle, että millään kerinnyt kun oli hommia. Kun ei se mies osannut ajatella, että tämä on kahden tasavertaisen aikuisen yhteinen koti. Mies erehtyi luulemaan, että kohta se äippä tulee kotiin ja laittaa ruokaa ja siivoaa ja taputtaa päähän kun on hyvin hommittu. Ja mitä me naiset teemme, sen sijaan, että potkisimme luuseria perseelle ja lähtisimme kaljalle, me laitamme ruokaa, siivoamme ja taputamme päähän. Nielemme pettymyksemme, " hoidamme parisuhdetta". Kun ne miehet nyt vaan on sellaisia.
Eikä ne oikein muista kuinka hoidetaan lasta, kuinka hassua. Aamulla pitää laittaa vaatteet valmiiksi pinoon, että äiti aikaisin töihin lähtiessään voi luottaa edes siihen, että lapsilla on vaatteet päällä tarhaan mennessä. Kyllä äiti hoitaa. Äiti herättää parhaimmillaan myös miehen, että se pikkuinen kerkeää töihin.
Vinkki, anna myöhästyä pari kertaa, niin oppii sitten heräämään itse.
Teillä on naiset kaksi vaihtoehtoa, kun ensin olette sisäistäneet sen faktan, että ette te mitään parisuhteita ole, te olette luonnollinen siirtymä äidin tissistä seuraavaan tissiin.
Vaihtoehto yksi, hyväksy asia ja ole miehellesi äiti, mutta älä sitten valita, oma oli valintas.
Vaihtoehto kaksi, miehet ovat yksinkertaisia, silloin heitä on myös helppo kouluttaa ja he oppivat nopeasti. Miehiin pätee samanlaiset koulutustavat kuin koiriin. Ehdollistaminen ja rankaisu.
Mutta älkää luulko, että koskaan pääsisitte eroon äiti-leimasta. Vaikka edistystä voi tapahtua, niin eksyneitä pikkupoikia ne ovat kuitenkin. Äitiä hakevat loppuun asti. Kun samallalailla äiditkin synnytävät lapsia kun vaimot. Saat ehkä jonkinmoien parisuhteen kun sisäistät tämän faktan ja opit elämään sen kanssa. Tai siten vaihdat miehesi, johonkin kiinteärintaiseen hottis blondiin.
Eikä tämä vain ole parisuhteen ongelma, se koskee ihan jokaista miehen ja naisen välistä kanssakäymistä. Jotenkin vain niille miehile on iskostettu päähän, että kaikki naiset ovat äitejä ja täällä palvelemassa heitä. Pitämässä huolta kun ei ne miehet muuten pärjäisi.

Siis ymmärtäkää: Miehet ovat yksinkertaisia. Mutta jonkinmoiseen kehitykseen on mahdollisuus. Jos et saa omaa miestäsi opetettua, vältä kuitenkin seuraavia:
A) Älä kasvata omasta pojastasi samanlaista luuseria
B) Älä kasvata tyttärestäsi äitiä.
C) Älä edes luule, että mies koskaan kykenisi parisuhteeseen. Se on vain jotain naisten keksimää.

-H-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

JA HURRAA!!Mä olen samaa mieltä kanssasi..ELÄKÖÖN Homssu..osuit naulankantaan!!!:)
Mun päivä alkoi mennä päin prikkalaa(lue persettä)jo aamusta alkaen..Se ns "luomakunnankruunu" ei kyllä toiminut tänään yhtään niin kuin olisin halunnut..Nyt en sitten puhu mun pojasta..vaan miehestä, jonka Luojan luulin minulle viihdykkeeksi lähettäneen..Pari sanaa, joita ei ollut harkittu etukäteen ja nyt on sitten koko parisuhde katkolla!!!
JOS mä olisin vahva ja hyvän itsetunnon omaava nainen..meikkaisin just tällä hetkellä ja lähtisin Vantaahotellille vähän kretonkia tuulettaan..mutta kun minut kiltti perhetyttö on kasvatettu niin että eihän se käy..NYT SITTEN istun kotona ja tuijottelen puhelinta..jos se Luomakunnan kruunu,PERKELE..sattuis soittamaan..Ja mitä vastaisin: Kyllä rakas tehdään niin, tule, vika on minun, annathan anteeksi..
Ja taas se sais uuden sulan hattuunsa kun tämä nainen on niin tyhmä että sopu syntyis taas..
SIKSI RAKAS HOMSSU minä EN OLE kasvattanut omasta pojastani tämän maapallon napaa..liekö syy siinä että isänsä aikanaan petti minut niin..minä olin se joka passasi hänen isänsä..ja mikään ei riittänyt ja siksi en halunnut että pojastani kasvaa isänsä kaltainen..hänen vaimonsa ei tarvitse..toivottavasti.. koskaan tuntea sisällään sitä samaa kuin minä aikanaan tunsin. Kiitos kun kerrankin tuntuu että ajatellaan niin samoin.
Ja nyt aamuisten tuntemusten kannustamana aion vetää kunnon kännit...YKSIN!

Anni kirjoitti...

:) Kunnon kännit yksin on aina hyvä vaihtoehto!!!
kiitos palautteesta ja siitä, että edes joku uskaltaa olla kanssani samaa mieltä. Eikä silittää kotona mieskullan hiuksia.
Naiset kunniaan!!!!
Homssu istuu la-iltana kotona ja kutoo ja nauttii ja taidan vähän viinaakin ottaa!!!!
Ilman miestä!

käsveska kirjoitti...

ahh. ja niin totta, sisar todistaa väkevästi. mutta miten se kaikki tapahtuu, siis miten sitä onkin niin paapova suhteen aluksi että haluaa tehdä rakkaansa olon mahdollisimman mukavaksi kaikilla keksittävissä olevilla tavoilla!? siinä se virhe tapahtui, mies kun ei ajattele samalla tavalla ja hetken päästä nainen miettii, että eikö se passaakaan mua samalla tavalla, eikö se haluakaan että mulla on hyvä olla? ei siitä ollut kyse alunperinkään, mies paapoo hyvällä seksillä (vaikken itse aina jaksaisikaan olla paapottavana). tosiromanttista olisi yllättää minut valmiilla ruualla ja pestyillä pyykeillä työpäivän jälkeen! kannattaako joku?
tänään tuli puhetta uusista vaatteista (miehelle).. ei kuulemma tarvitse. kysyin mielipidettä siihen, jos minullekin riittäisi pelkät verkkarit ja t-paita. rakas, olet kaunis vaikka verkkareissa ja t-paidassa, oli vastaus. kaikki ne vaatteet ja kengät ja kulutetut meikit ja niin TURHAAN! vai?