torstaina, syyskuuta 27, 2007

ne naiset, ne naiset....

Naiset on vaikeita. Naiset on niin vaikeita!
Juu tiedän, minä olen nainen. Me ollaan niin hankalia. Ärsytän ja väsytän itseäni.
Me pohdimme ja me analysoimme, me puhumme ja me mietimme.
Emmekö me voisi tehdä kaikkea yksinkertaiseksi. Olla niin paljon pohtimatta, elää niin kuin elämä näyttäytyy. Ottaa vastaan asiat asioina, miettimättä niitä sen enempää.
Pitäisi ottaa oppia miehistä. Olla selviä ja yksioikoisia... Me luemme rivien välistä, tunnustelemme ilmapiiriä. Ja tiedättekö mikä on minun lempijuttu?
Me analysoimme itseämme, ystäviämme ja MIEHIÄ. Miehet eivät analysoi naisia, paitsi ehkä ulkoisia avuja. Kuinka paljon elämämme helpottuisi kun alkaisimme yhtä yksioikoisiksi.
Ei tarvitsisi käyttää aikaa pohtimiseen ja analysoimiseen. Voisi vaikka puhua suoraan, kuulla sen mitä sanotaan ja nähdä sen mitä tehdään. Eikä kuvitella kuulevansa, juoruta ja luulla näkevänsä asioita joita ei ole. Se on niin kovin väsyttävää.
Oletteko nähneet suomalaista sarjaa nimeltään ou nou? Se on mainio sarja. Siinä sen tajuaa. Sarjassa on päosissa P-P Petelius, Taneli Mäkelä ja Vesa Vierikko. Siinä sarjassa miehet ovat naisia ja päinvastoin. Ei mitään typeriä pukuleikkejä, vaan naisten ajatusmaailma on siirretty miesten päähän ja päinvastoin. Siinä sen huomaa, sen analysointi- ja ajatustulvan joka naisen päässä asuu. Ja kuinka turhaa ja naurettavaa se on. Voi pojat, naiset etsikää se sarja käsiinne ja katsokaa. Ja oppikaa.
Haluan edes vähäksi aikaa miehen aivot, ajatella kuin mies, yksioikoisesti. Lopettaa asioiden "ymmärtäminen", analysointi, luuleminen, miettiminen, aistiminen, kyräily...
Naiset ovat niin ilkeitäkin, naisten kanssa on vaikea tulla toimeen. Tunnustan sen, itselleni ja muille. Naiset ovat vaikeita. En yhtään ihmettele, ett miehet eivät aina ymmärrä meitä, minäkään en aina ymärrä.
Naiset ruvetkaa ajattelemaan kuin miehet ja elämänne helpottuu.

Homssu

3 kommenttia:

lbw kirjoitti...

Osu ja uppos, ihan kympillä! Mä olen tolla "naisellisuudellani" onnistunut ehkä karkottamaan mun läheltä ystävämiehenkin, jonka siinä olisin ehdottomasti halunnut pitää. Voi prkl.

Anni kirjoitti...

Olen ajatellut ruveta pitämään naisille parisuhdekursseja, niiden nimi voisi olla vaikka, "miehesi pää ei toimi kuten sinun pääsi."

Anni kirjoitti...

Ja siis edelliseen komenttiini viitaten, mullahan tuota kokemusta löytyy niin himpatisti!!!!!