perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Onx täs mitään järkee?

Täällä kaupungissa sen huomaa. Ihmiset menee kuin muurahaiset pesässään. Miettikääs ny.
Mitä me täällä tehdän? Me pyöritämme yhteiskuntaa, jokainen joka töitä tekee ( tai ainakin melkein) tekee jotain sellaista, joka pitää yhteiskunnan pyörimässä. Mitä tahasa. Kaupat, postit, sairaalat, päiväkodit, poliisi, palokunta, pankit, erilaiset yhtiöt, liikeennelaitos... aivan kaikki. Kaikki pitää tätä yhteiskuntaa pyörimässä. Pyörittää yhteiskuntaa omalta osaltaan, että muutkin pystyy pyörittämään. Sitten välillä levätään, että jaksetaan taas pyörittää. Ja niitäkin on jotka tarjoaa rentoutumiseen erilaisia palveluita, että jaksamme taas pyörittää.

Meidän on määrä synnyttää ja tehdä lapsia. Perustaa perheitä. Miksi? Siksi, että saamme uusia yhteiskunnanpyörittäjiä, että pyöriminen jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu.
Sitten me kuolemme pois. Kaikki me kuolemme pois, kun olemme tarpeeksi kauan pyörittäneet. Ja mitään emme mukaan saa. Ja joku muu jatkaa sitä mihin me jäimme. Ja jatkaa. Ja jatkaa. Ja jatkaa.

Ja kysymys kuuluu miksi? Mihin me tätä pyöritämme? Hyvää vauhtia tuhoamassa ollaan.
Onko tämä, jonkinmoinen suuremman asteen koe. Tai ihan vaan huvitusta. Ukko Iso J istuu pienemmän J:n kanssa ylhäällä ja pelaa monopolia, jonka henkilöitä me olemme. Katsoo kuinka kauan jaksamme ja kuinka tyhmiä olemme. Herra iso J:n oma Big Brother.
Että miten ne reagoi jos tehdäänkin näin? Siirretään tää tonne ja tolle laitetaan tollainen elämä. Ison pelin ohjatut pikkunappulat.
Onko tässä tyhjän pyörittämisessä oikeasti muuten mitän järkeä. Pohtikaa asiaa. Jos asia on näin kun oletutin, on se aika lohdullista. Me ollaan pelissä ja ei tää olekaan niin vakavaa.

kun eihän tässä muuten ole mitään järkeä!!!!
En minä pessimisti ole, mutta kyllä sitä nyt tulee pohdittua...... Että onx täs mitään järkee?

-H-

1 kommentti:

Rusakko kirjoitti...

Otas hörppy skumppaa jo helpottaa!!