torstaina, lokakuuta 04, 2007

Ei se tarkoita ettei välitä...

Ei se tarkoita ettei välitä, jos ei aina muista pitää yhteyttä. Olen huono pitämään yhteyttä, liian laiska soittamaan ja lähettämään tekstiviestejä. Sähköpostia aina joskus jaksan kirjoittaa. jotenkin se aika vain menee ja sitten töiden jälkeen ei jaksa tai o jotain muuta. Tai ei vain viitsi puhua tai jaksa. Mutta ei se tarkoita, ettei välitä tai ajattele. Ajattelen useampia ihmisiä, enemmän kuin he uskoisivatkaan. Vaikka minusta ei pariin, kolmeen, neljään kuukauteen kuulukaan mitään. Pitäisi kyllä sanoa useammin, että ajattelee ja välittää. Mutta jotenkin sitä on niin laiska ja kiireinen, eina ajattelee, että kyllä se toinen tietää. Mutta ronan keating laulaa if tomorrow never comes... Niinpä. Ja tämä asia jääköön tähän, muuten iskee kuolema-ahdistus päälle ja sen jälkeen ei kenelläkään ole kivaa.

Ajattelen myös ambulanssimiehiä. Sattuneesta syystä hengailin tänään viidennellä linjalla, pelastusaseman edessä. Autoja näkyi, mutta ei miehiä. Että on se hiukan riskaapelia taittaa nilkkansa aseman edessä, että jos kukaan ei sitten tulekaan pelastamaan. Tai jos tulee, niin se onkin joku ruma tavis. Hirveän noloa sitten ruveta sähisemään, että painu helvettiin, odotan ambulanssimiestä pelastamaan. Jos ne silläaikaa tuleekin. Tai sitten vaan pitää soittaa yxyxkakoseen ja kertoa makaavansa kuoleman kielissä aseman edessä. Sekin on vähän arvellutavaa, ettei turhaa työtä aiheuta hälytyskeskukselle, kun on sitä resurssipulaa.

Niin, siis kaiken pointti oli se, että kaikki tuttuni ja rakkaani ( just joo), kyllä Homssu teitä ajattelee, vaikka puoli vuotta kuluukin ja minusta ei mitään kuulu. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

on hyvä tietää että ajatelet, niin minäkin (: (: