sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

Naisista ja miehistä

kyllä se vaan on niin, että miehet ovat kaikessa "yksinkertaisuudessaan" Paljon helpompia kuin naiset.
Juu, en minä nyt halveksuen tuohon sanaan .yksinkertainen, viittaa, mielestäni se vain kuvaa niin hyvin miesten ja naisten ajatusmaailman eroja.
Miehet ajattelevat asioista suoraviivaisesti, yksinkertaisesti ja ilman sen suurempia koukeroita. Naisilla niitä koukeroita riittää enemmänkin. Miesten ajattelutapaa voisi ajatella neliönä ja naisten ajattelutapaa sotkuisena lankakeränä. ( En halua yleistää ja anteeksi taas kaikki, jotka loukkaantuvat)
Miehet sanoessaan jotain, myös 99%ssa tapauksia tarkoittavat, erittäin kirjaimellisesti mitä sanovat. Naiset, 99%ssa tapauksia, eivät tarkoita mitä sanovat.
Kun nainen sanoo jotain, on osattava lukea rivien välistä, mikä onkaan oikeasti homman nimi. Tiedän, teen sitä itsekin. Sanon asioita ja toivon, että joku osaisi lukea rivien välistä mitä minä nyt tarkoitan. Toiset naiset osaavat tämän ja niinpä suurimmaksi osaksi naisten välinen keskustelu tapahtuu rivien välistä.
Mutta tiedote: miehet eivät lue rivien välistä, koska he itse eivät puhu niin, miehet kuulevat sen mitä heille sanotaan.
Naiset taas sanovat juuri sen mitä eivät sano.
Kai huonommankin matikkapään omaavat ihmiset ymmärtävät, että tämä yhtälö ei toimi.

Naiset ovat vaikeita, naisten kanssa on vaikea tulla toimeen. Minunkin mielestä on erittäin vaikea aina jaksaa lukea rivien välistä mitä se toinen nyt tarkoittaa. Joten naiset, yksinkertaistakaa elämäänne ja parantakaa parisuhdettanne tai paria suhdetanne ( jos joillakin nyt sellaisia on). Ruvetkaa ajattelemaan ja puhumaan kuin miehet.
Poistakaa mielestänne turha analysointi ja jossittelu. Puhukaa tarkoittaen niitä sanoja, joita suustanne tulee ulos.
Annan esimerkkejä:
Ei sanota: onpa täällä sekaista, voiku täällä olisi joskus edes siistiä.
Sanotaan: nyt siivotaan, pese lattia ja tamppaa matot.

Ei sanota: kulta, mulla on uudet alusvaatteet.
Sanotaan: haluan seksiä.

Ei sanota: onpa mulla nälkä
Sanotaan: minä haluan ruokaa

Ei sanota: Ei mulla mikään ole ( ja sitten nyyhkytetään yksin vessassa)
Sanotaan: Vittu, olet yksi idiootti.

Opetelkaa näitä. Ja kas, elämänne helpottuu huomattavasti. Muistakaa, myös se jos mies sanoo jotain, se tarkoittaa myös sitä. Naiset eivät. Miesten kanssa on siis helpompi puhua ja tulla toimeen, jos miehelle suuttuu, suoraan se on sanottava, niin mieskin tekee.
Olen sitä mieltä, että tämän jossitelun ja analysointi on yhtenä syynä siihen, että naisia ei ole niin paljon kuin miehiä päättävissä asemissa. Ei siellä korkealla voi jossitella ja analysoida, siellä pitää ajatella ja puhua selkeästi ja "viileästi" unohtaa turhat tunteet. Sen jälkeen kun nainen on oppinut puhumaan ja ajattelemaan selkeästi, voi ajatteluun lisätä pienen ripauksen analysointia. Tämä on tappava yhdistelmä. Miehet, se toimii myös teilläkin!

-H-

Ei kommentteja: