keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

väsyttäääääää!!!!!!!!!

Homssu on ollut nyt taas hiljaa pari päivää. Saavutus sinänsä Homssulle. Puhn myös itsestäni kolmannessa persoonassa. Mielenkiintoista. Homssu on pari viime päivää tuhlannut opettelemaan, miten tehdään hyvä vaikutus tärkeään ihmisen. Mutta siitä toiste ja jossain muualla.

Eksyin tänään stockan hulluille päiville. Ei olisi kannattanut. Se on ihan hullua. Tarjoukset eivät kuitenkaan loppujen lopuksi ole suuria. Ihmisiä ryntäilee ja änkee ja tökkii. On kuuma ja ahdasta. Se on hullua. Ihmisten kulutusinto on hullua. Hikoilin aikana ja huomasin, että kaupan hintataso ja minun lompakkoni eivät ole synkronaatiossa ( onko se edes sana?) keskenään. Poistuin. Päätin kuntoilla ja kävelin Fredrikinkadun UFFiin, se paikka on synkronoitu lompakkoni kanssa. Löysin aivan ihanat, musta korkeakorkoiset mokkasaappaat. Joita on tietysti jo, mutta ei aivan sellaisia samanlaisia. Ne maksoivat 9 euroa, Sen kestän.
Olisin toki laittanut kuvan, mutta kun Homssulipomssuli on hukannut kameransa. Juu, se on varmaan varastettu, täältä minun kämpiltäni.
Ja sitten sain pienen hermoromahduksen ja luovutin. Olkaa ilman kuvaa.

Niin, viimeinkin myönnän, että taidan ola loman tarpeessa. Aika paljon tässä vuoden aikana on tapahtunut ja lomaa on ollut.... Ei sitä ole ollut. Hermoni kiristyvät kun olen väsynyt. Se ei ole kivaa, kissa-pojatkaan ei tykkää. Luulen, että tähän väsymykseen liittyy myös alkuviikon harjoitteluni, tai ainakin syytän sitä.
Odotan joulua. En suinkaan siksi, että inhoan kyseistä juhlaa, vaan koska silloin on vapaata! Siinä on monta pyhää ja pomo alustavasti lupasi välipäivät vapaaksi. Voisitteko siis ystävällisesti kerätä adressin ja osoittaa sen pomolleni, aiheena Homssulle hermolomaa.
Voisin ottaa palkatonta vapaata, mutta. Viime syksynä hankin itselleni erikoishiotut hienot piilolinssit, ne maksoivat 600euroa. Homssun näkö kun on niin huono, että tavallisilla piilareila ei ole toivoakaan nähdä.
Käytin niitä puoli vuotta, kunnes silmääni tuli haava ja naarmuja kyseisistä linsseistä. Silmäni teipattiin umpeen ja minut pakotettin päiväksi sairaslomalle. Siitä seurasi siis silmälääkärikeikka. Ja kas uudet silmälasit, koska näköni oli muuttunut niin paljon, että vanhat lasit eivät näyttäneet maailmaa kirkkaana. Uudet silmälasit ja lääkärikeikka maksoivat 500euroa. Niillä rahoilla siis voisin ottaa palkatonta vapaata, mutta päätin lattaa mielummin rahat silmiini.

Homssu on ehkä vähän katkera. Ihan vähän. Koska lomaa en pidä ja olen väsynyt. Ajattelin silti antaa itselleni joululahjan ja ottaa uuden tatuoinnin. Se lohduttaa edes vähän.
Angstaa teille rakkaani joululahjoista myöhemmin. Nyt harkitsen menemistä nukkumaan. Sillä olen taas saanut videoni toimimaan ( minulla ei ole tallentavaa digiboxia) ja voin laittaa greyn anatomian nauhalle. Huomenna herääminen klo 4.45.
olen väsynyttttttttttttttttttttttttttttttt!
Armmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Homssulipomssulipompompom

Ei kommentteja: