tiistaina, marraskuuta 27, 2007

tatuointi päivä


Kävin ottamassa tatuoinnin. Älkää antako söhryisen kuvan häiritä. Selitän sille syytä ohessa.
menin töihin klo 6.15, kotoata lähdin 5.43 . Päästyäni töistä, menin tatuoitavaksi. Tatuoijalta taasen takaisin iltakokoukseen töihin, joka loppui jälkeen seitsemän. Sitten parin tyäkaverin kanssa VLTAVAan glögille ja sitten kotiin. Nyt istun kirjoittamassa tätä. kello on 20.48. Yhdeksän tunnin kuluttua pitäisi taas lähteä töihin. No kyllä nuori, perheetön ihminen jaksaa ;).
Hoidan mukeloita työkseni ja kuulkaa ei ole helppoa tämä joulunaika...
Joulukortteja pitää askarrella, pipareita leipoa, itsenäisyyspäivänjuhlat pitää pitää, joulujuhlat ja harjoittelu, pikkujoulupuuro, jouluruoka, joulukalenteri pitää järjestää, loput hoito-ja kasvatuskeskustelut pitää pitää... Enhän minä yksin tätä kaikkea tee, mutta silti. Ja huom!: ne lapsetkin pitäisi hoitaa ja osata pukea oikein.
Lohdutukseni on ihanat pojat, jotka jo ovella ovat kehräten vastassa. Sekä laukustani löytyvät aarteet, jotka ostin hakaniemen hallista. laukusta löytyy: vadelma suklaata, mansikka suklaata, pipari suklaata, magneetti, jossa lukee: Tiedän, etten ole täydellinen, mutta olen pelottavan lähellä. Sekä pieni varoituskyltti, jossa lukee:Jumala on kiireinen, voinko minä auttaa?
Siksi kuva on söhryinen, mutta on se tatuointi hiano!!!!!
Homssu
Ps. jos lapsenne on lastentarhassa, älkää ostako hoitajille joululahjaksi niitä iänikuisia kynttilöitä ja servettejä. Vaan viinipullo, jokaiselle oma. He ovat sen ansainneet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tatuoinnit muuten maksavat? Esim. joku 10 cm pitkä yksivärinen ruusu. Pitää tottakai itsekin mennä alan liikkeessä käymään mutta ajattelin että jos sinulla olisi tietoa.

Anni kirjoitti...

Minun tatuoinnit ovat maksaneet välillä 50-200 euroa. Mutta hinta riippuu paljon paikasta ja tekijästä.On tietysti "julkkispaikkoja", joissa saattaa maksaa hiukan enemmän, mutta joita en missään nimessä suosittele...
Käsissäni olevat ovat maksaneet 100 euron pintaan ja jalassa oleva muistaakseni 150 euroa. Kuvion tekoon käytettävä aika ja tarkkuus märittelevät hintaa. Suosittelen tuota kantapaikkaani edelleen. Jälki ja laatu on erittäin hyvää!!!!