keskiviikkona, joulukuuta 26, 2007

Ohi on, melkein!

Tapaninpäivän ilta, viimeinen pyhä, sitten lokoisat välipäivät ja uusivuosi. Joka toivottavasti on parempi kuin mennyt vuosi.
Kuinka jhanaa, että se on ohi, joulu. Olihan se ihan kivaa, se ruoka ja onhan ne lahjatkin kivoja. Ihanimpia oli tietysti ne muksut, jotka kyselivät joulupukkia heti aamusta. Ja kun se joulupukki tuli ja jätti ne lahjat siihen terassille ja vilkutteli hyvästiksi. Ei tullut sisälle. Minä tunnetusti inhoan joulupukkeja.
Kohokohta oli kun joulupukki toi mukeloille star wars-soundtrackin, kuunneeltiin aattoiltana star wars-musiikkia....
Ja joulusaunassa toki käytiin, sauna on aina mukava paikka. Tietysti hienoiset traumat olivat läsnä, sillä viime vuonna samaisen saunan ylälauteen oikeanpuoleisen reunan naulaukset pettivät ja laude romahti. Noin kolme sekuntia sen jälkeen kun olis sanonut, että tämä laude ei taida kestää meitä kaikkia viittä...
No hienoiset arvet tuli selkään, mutta kuin ihmeenkaupalla, kukaan ei saanut sen kummempia vaurioita. Ainoa vaan, että lihakseni löivät seuraavana päivänä niin jumin, että istuin aika liikkumatta joulunpyhät. :)
Ja se ruoka... Ne kaikki ihanat kalat: mäti, lohi, siika, katkaravut... ja kalkkuna, vaikka se ei ole kala ja kaikki muu lisäke. Rakastan mäti-smetana-sipuli-sössöä.
Minua ei vaan jostain syystä päästetty keittiöön auttamaan ruoanlaitossa, en saanut edes kuoria perunoita, kun niihin tulee kuulemma silloin niin isoja koloja..... En ymmärrä ;)
Sain jonkun verran lahjojakin, kirjoja, suklaata ja lankoja. Pojatkin saivat ruokaa, sheebaa...

Nyt se kaikki ihana hössötys on takanapäin ja väsymys on suurempi kuin sanoin voisi kuvata. Nyt on lomaa. Voi valvoa iltaisin ja katsoa leffoja, nukkua aamuisin ja hengata kaupungilla päivisin.
Eilen kotiuduin siskon luota ja sai valtavan siivousvimman. Siivosin sängynalustani ja keittiönkaapit. Roskaa tuli yksi iso jätesäkki ja kolme pienempää. Suoritin tänään uroteon ja vein roskat roska-astiaan saakka. Se ei ole helppoa. Roska-astiat nimittäin sijaitsevat takapihalla ja sinne pitää mennä kellarin kautta. Lisäksi se on sellainen jättimäinen hirviö laari, jonka luukku on minun kaulan korkeudella.Saa muten leikkiä vähän voimamiestä kun sinne punnertaa isompia säkkejä.
Takaisin tullessani väänsin nilkani 90 asteen kulmaan ja astuin sen päälle, onneksi nilkkani ovat tottuneet väntelyyn. Ja minä en vähästä valita :):):):):):)
Nyt kirjoitan teille rakkaat lukijani tämän pienen hengissäolo raportin ja sitten suuntaan takaisin leffahyllyleni, rupean tuijottamaan jotain erittäin hyvää leffaa ( laitan sen leffan kyllä ensin dvd-soittimeen ja soittimen päälle ja tv:n auki) ja litkimään punaviiniä.
Hyvä suunnitelma.

Hip hei, ihanaa joulu on ohi!!!!!!!!!!

Ei kommentteja: