lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Pelastajat

Pelastajien uusi tuotantokausi alkoi tänän Meikä oli tietysti valmiine television äressä ja odotti innolla, vanha vhs-laite oli asemissa valmiina tallentamaan tuota, ah, niin ihanaa tuotosta.
Okei, vähän olin pettynyt, mutta pidän silti toivoa yllä, ehkä tuo tuosta vielä paranee. Ja onhan se kiva saada tuoreita nähtävyyksiä, kun ekan tuotantokauden osaan jo ulkoa.
Vähän tunnelmaa pilasi myös se, että tuttuja naamoja lävähti ruutuun, heti aluksi. Olin autuaan tietämätön siitä, että tämä henkilö tässä sarjassa esiintyy, mutta kovin on pieni maailma.

No mutta paras oli vielä edessä. Siinä oli sellainen kohta, missä oli ollut tulipalo ja ambulanssi-ihmisiä siellä sitten myös parveili. ( Tyhmä kysymys, mutta miksi niitä tuppaa aina olemaan niin monta samassa paikassa?) ( Anteeksi kaikki ammatinharjoittajat, teillä on varmasti erittäin hyvä syy, en nyt halua loukata ketään ;))
No mutta, asiaan. Siellä oli myös hengaamassa sellainen naispuolien ambulanssisetä. Hetken kuluttua pamahtaa viesti puhelimeeni, se oli siskoni rasavilli (se viestin lähettäjä siis). Hän iloisesti ilmoitti, että tuo nainen oli ollut heillä silloin yöllä ( viittaan tässä erääseen aikaisempaan blogimerkintääni, kun siskoni pääsi ambulanssin kyytiin), se nainen oli kuulemma epäkohtelias, mutta onneksi siskoni oli oksentanut sen naisen päälle :):):):) ( Varmaan oikeasti se nainen on ihan kiva, ei tarvitse alkaa möksäämään). Siskoni ei ollut itse tunnistanut, mutta siskon mies kylläkin.
Näin meidän suvussa tehdään ystäviä. Ihmekös minulla ei ole yhtään ystäviä tai on, mutta nekin ovat laskettavissa yhden käden sormilla, eikä silloin tarvita peukaloa, nimetöntä tai pikkurilliä.

2 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Mitä sitä kaunistelemaan.... tyly ja epäkohtelias se oli.

Anni kirjoitti...

:):):):)Niin, sinun on parempi sanoa kun sinulla on ihan tuo ensikäden kokemus, minulla vain kuulopuheta!:):):):)