keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

maailman ihmeellisyyksistä...




Aluksi pari ihanaa kissa kuvaa. Siinä ne makaa, sänkykaverini, elämäni miehet. Kuulkaa voisi ne asiat olla paljon huonomminkin. Nämä ovat tyytyväisiä saadessaan ruokaa, potan ollessa puhdas ja saadessaan nukkua rauhassa. He ovat minua aina vastassa kun tulen kotiin. He nukkuvat yöllä sängyssäni ja osaavat väistellä kun käännyn unissani 360 astetta ympäri ja ilman mitään mukinoita siirtyvät lattialle nukkumaan kun eivät enää jaksa minua. Silti he tulevat aamulla onnellisena puskemaan naamaani kun kuulevat, että olen herännyt.He katselevat televisiota kanssani, eivätkä koskaan valita, vaikka vaihdan kanavaa minuutin välein. Asiat voisivat olla PALJON huonommin.
Olin tänään köpöttelemässä töölönlahdella, tai siis lähinnä siinä kävelytiellä, joka menee sen ympäri. Siellä vedessä oli kovasti ankkoja. Parasta oli kun ne sukelsi ja pelkkä perä jäi pystyyn pinnalle ( saattaa kuulostaa hieman härskiltä, mutta en tiedä miten muuten asiaa kuvailisin). Ne oli sellaisia viherpääankkoja, niillä oli myös kavereita, ruskoankkoja. Oli isoja variksia ja pieniä variksia. ( Kyllä minä tiedän mitä ne oikeasti oli, ne oli mies- ja naisankkoja). Siinä sitten seisoskelin rannalla ja tuijotin ankkoja. Oli siellä onneksi muitakin aika outoja hiippareita. Enkä siis erottunut pahemmin joukosta ruusupiponi kanssa.
Tänään oli jommassa kummassa iltapäivälehdessä mielenkiintoinen otsikko. Siskoni kanssa sitä pohdimme. ( Emme lukeneet juttua, vain otsikon) Otsikossa luki: Mies kuristi riehujan kesken seksin. No, kuka riehui ja kuka harrasti seksiä? Riehuiko joku harrastaessaan seksiä, ja joku tuli ja kuristi. Vai riehuiko joku ja toinen tuli kesken oman seksiseikkailunsa kuristamaan hänet ( ja palasi sitten pipari pöytään.). Vai oliko kyseessä monta persoonallisuutta omaava mies, joka harrasti seksiä itsensä kanssa ja koki toisen persoonansa riehuvan ja kuristi sitten itsensä.
Maailmassa on paljon ihmeellisyyksiä.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

OOOOOiiiiih!
Ihanat kaverukset sinulla : )

Anni kirjoitti...

Pojat kiittävät saamastaan ihailusta :):):)