maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Sukkamysteeri

Huomasin eilen suuren mysteerin, jonka uhriksi olen joutunut. Sukkamysteeri. Kaikkihan tietävät, että pesukone syö sukkia, mutta tämä on jo naurettavaa. Löysin sukkalaatikostani 15 kpl parittomia sukkia. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän mustia, mutta hiukan erisävyisiä ja eri materiaalista. Pikainen laskutoimitus: kämppäni käsittää 27 neliötä ja parittomia sukkia on 15 kpl. Heikko matikkani ja laskukone antavat tuloksen, jonka mukaan talossani pitäisi olla aina yksi paria vailla oleva sukka 1.8 neliömetrin alueella. ( pysyittekö mukana?) Eli parittomien parit tulisi löytyä helposti. Ottaen huomioon, että asutan matalaa majaani yksin ( kissoja ei lasketa, koska he eivät käytä sukkia). Mutta asia ei ole näin. Minulla on 15 sukkaa joiden paria ei ole missään. Miten se on mahdollista?

Minulla on yksi pyykkikori, siellä ne eivät ole. Ne eivät ole sänkyni alla. Tarkistin asian, siellä on vain mahdottomasti pölyä ja kaikkea muuta ylimäräistä tavaraa. Siivosin juuri vaatekaappini (silloin sukkamysteeri ilmeni), ne eivät ole siellä. Kissat eivät syö sukkia. Muikkuja kylläkin, joita käyn aina välillä ostamassa hallista eurolla. Minä ja euroni saamme aina hymyn kalakauppiaan kasvoille, tänään sain yhden muikun( sellaisen minimuikun) kaupanpäälle. Kyllä kalakauppiaat ovat mukavia. Siskoni edesmennyt koira muuten söi siskoni alushousuja...( kakkasi ne sitten kokonaisina :))
Niitä puuttuvia sukkia ei ole missään. Miten se on mahdollista?
Ostin juuri vähän aikaa sitten itselleni kasan mustia sukkia, osa näistä upouusista sukistakin on kadonnut.
Käykö luonani salaa murtovaras, jota on kohdannut paha sukkafetissi? Olenko loukannut sukkiani ja ne ovat päättäneet salaa muutta pois luotani?
Miksi muita vaatteita ei ole kadonnut?
Arvatkaa miltä haisee neljä päivää jalassa olleet sukat, kun ei ole paria mitä vaihtaa?
Ymmärtäisin asian, jos parittomia sukkia olisi viisi kappaletta, mutta viisitoista! Mielestäni tämä on jo naurettavaa.
Vetoankin teihin rakkaat sukkani, jos luette tätä tekstiä, kaipaan teitä. Anteeksi jos olen ollut ilkeä, palatkaa kotiin. Jalkani haisevat.

3 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Jos selvität joskus sukkamysteerion, saat siitä varmaankin jonku "sukkanoopelin". Ja tulet sikarikkaaksi, koska esim allekirjoittanut maksaisi aikalailla tiedosta missä helevetissä ne kaikki sukat on. Eilen juuri totesin, että nelihenkisellä (ja nelikissaisella) perheellämme on kopassa 48(!!!!!) paritonta sukkaa, kaikki värit edustettuina. Mukaan mahtuu myös villasukkia, mikä on mun mmielestä aina vaan kummallisempaa.

Anni kirjoitti...

Minä haluan sukkanoopeli. Alan siis toden teolla ratkaista ongelmaa.
Kyllä, olen minäkin törmännyt parittomiin villasukkiin, SE on mysteeri...

Laurenzia kirjoitti...

Ostan Haahelolle aina tusinan tai kaksikymmentä samanlaista sukkaparia, eipähän huomaa jos jonkun pari katoaa ja "paritus" on helpompaa :D