tiistaina, maaliskuuta 11, 2008

Kevätkääryle

Aina silloin kun törmää elämässään johonkin josta itse innostuu ja tykkää, pitää sitä kehua muillekin. Tällä kertaa kyse on ruoasta, siitä minä pidän ja PALJON.
Tapahtuipa tänään niin nimittäin, että hyvä ystäväni lahdesta tuli käymään luonani. Katsomaan minua ja haistelemaan vanhan kotikaupungin tuulia. Syötyämme kinder-munat ( josta sain oudon kootavan...) suuntasimme kaupungille.
Ihanassa ilmassa oli ihana kävellä. Kevät on tulossa!!!!!!!

No niin, mutta asiaan. Ystävättäreni halusi toki viedä minut syömään.
Menimme aikataloon ja siellä oli paratiisi. Menimme ihanaa kiinalaiseen ravintolaan, (rakastan kinalaista ruokaa) nimeltään rand shanghai. Lounas oli 8 euroa ja sillä kahdeksalla eurolla sai syödä niin paljon kuin jaksaa. Eli kassalta sai lautasen ja keskellä ravintolaa oli seisova pöytä, joka oli täynnä mitä ihanampia kiinalaisia ruokia ja niin paljon sai santsata kuin jaksoi. Palvelu oli erittäin hyvää, kun pöydässä oleva vesi kannu alkoi tyhjentyä, tuli tarjoilia automaattisesti vaihtamaan sen uuteen. Jälkiruoaksi sai kahvia tai teetä.
Ystävättäreni ja minä vedimme kaksi miehenkokoista annosta, koska se ruoka on niin hyvää...
Kuin kaksi kevätkäärylettä jatkoimme ruoan jälkeen vyörymistä helsingin kaduilla.
Maha oli todella täynnä. Toki kävimme jälkiruoaksi vielä syömässä palan suklaaleivosta fazerin kahvilassa.

Kotiin viimein tullessani oli päikkäreiden paikka, tai voiko niitä nyt enää kutsua päikkäreiksi, ehkä lähinnä iltaunet..... Ja kas kummaa ruoka oli laskenut sen verran, että taas uusi annos ruokaa olisi maistunut.
Teoriani mukaan minulla on pohjaton maha ja ruoka valuu suoraan mm. reisiin.
Olen miettinyt saako läskiä siirtymään esim. hieronnalla. Jos kovasti hieroisi reisiläskejä ylöspäin tuohon rinnuksen kohdalle, saisin muuten HIRVEÄN isot tissit, Dolly Parton kertaa kolme. Mutta toisaalta, kaatuisiko sitä niiden painosta koko ajan mahalleen. Se ei olisi kiva.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinalainen ruoka on ihan pirun hyvää! :-) Täällä Nummelassa meillä on ihan pirunmoinen määrä pizzerioita, mutta tänne pitäisi ehdottomasti saada myös joku aasialainen ravintola.

Anni kirjoitti...

Minulle vieläkin herahtaa vesi kielelle kun ajattelenkin kiinalaista ruokaa.
Niin vähän pienempien paikkakuntien valtit ovat pizzeriat ja kampaamot.... Kokemusta on!