lauantaina, toukokuuta 31, 2008

Linnanmäki

Minulla ei ollut mitään aikomusta mennä lintsille. Seuraavaksi ajattelin, että okei menen lintsille, mutta laitteisiin en mene. Sitten olin laitteissa.

Olen viimeksi ollut lintsillä varmaan viisi vuotta sitten. Ei vaan ole tullut mentyä.
Nyt seuranani oli siskoni perheineen (äiti, isi, poika 5v ja typsy 7v).

Ja uskokaa tai älkää, meikä oli laitteissa. Ainoat mitkä jäi kokeilematta oli ne jotka vemputti pääalaspäin. Oli kuulkaa villivirta, salama, kummitusjuna, hiphop, raketti, karuselli, helikopterikaruselli, hepparata... Ja kaikki ne muut laitteet joiden nimeä en muista :)

Koska sain rannekkeen käteeni, oikeutti se yhteen lmaiseen lintsipeliin. Otin osaa peliin, jossa himmeän kokoisella nuijalla piti hakata puupalkoita, jotka nousivat vuorotellen koloistaan. Hakkasin, hakkasin ja hakkasin ja voitin suvereenisti kaikki muut kilpailijat. Sain palkinnoksi sellaisen vaaleanpunaisen karvaisen pallon, jolla on silmät. Sen päästä lähtee kuminauha ja sitä voi pompottaa. Pienen sisäelinleikkauksen jälkeen, sen äänihuuletkin alkoivat toimimaan ja joka kerta kun se osuu maahan se sanoo äärettömän kovalla "pojojojojoig".
Kyllä kannatti.

Olin unohtanut, kuinka ihanaa laitteissa on olla ja kirkua. Tai oikeastaan en osaa kovin naisellisesti kirkua, se on enemmänkin karjumisen ja kirkumisen välimuoto.
Se vauhti ja jännitys ja hötkyttäminen.
Vau! Neljä ja puoli tuntia kerkesin olla, muut hiukan kauemmin. Käveltyä tuli ja jonkun verran mustelmia, varmaan vauhdissa sen verran kerkesi kolisuttaa itseään. Lempilaitteeni break dance ja enterprise, eivät ikävä kyllä enää kuuluu laitevalikoimiin, mutta onneksi tilalle on tullut uusia aika hyviä laitteita.

Pakko kyllä myöntää, että maailmanpyörä eli helsinkipyörä eli rinkeli on meikälle liikaa. Sitä ei pienet aivoni kestä.

Useassa laitteessa oli varoitus, että ei saa mennä, jos on raskaana, verenpaineongelmia tai tuki-ja liikuntaelin sairauksia. Onneksi mielenterveysongelmista ei puhuttu mtään. Mikä onni! Muuten en olisi päässyt mhinkään laitteeseen.

Söimme jätskiä, hattaraa ja vohvelit, hillolla ja kermavaahdolla toki ( siis ne vohvelit).

Voisin mennä uudestaan koska vaan ja olenkin jo alkanut agitoimaan mukaani ystäviä, jotka uskaltavat mennä laitteisiin.
Jee!

Oli mukava ilta, edes vähäksi aikaa kaikki huolet unohtuivat, se on niin oma maailmansa.
Kiitos vielä siskolle ja sen perheelle, nautinnollisesta illasta.

Homssu
ps. Varsinkin kaikki naispuoliset linsikävijät, kannaatta mennä lastenlaitteeseen nimeltään hiphop, siitä saa aika hyvät sävärit, voisi vaikka makuuhuoneeseen sellaisen hankkia. :)

pss. Huomasin, että molemmilla siskoillani rasavillirusakolla ja villaketulla on myös yksivuotis syndet(onnea). Ja molemmat arpoo jotain, omia tekeleitään. No tunnetusti minun ainoa lahjakkuuden osa-alue liittyy traumojen vatvomiseen. Pitäisikö laittaa arvonta pystyyn. Voittaja saa viettää minun kanssa 24 tuntia, kuunnellen lapsuustraumojani :)?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linnanmäki on hieno mesta, kunhan pysyy poissa parista kriittisestä laitteesta joiden nimiä en nyt muista. Yök, kestopahoinvoitia... ;-) Tänä kesänä ehdottomasti koko perheen voimin Lintsille! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun on paikka missä voit päästellä vapaasti! Estoitta, kenenkään kommentoimatta!!!!
Paikka jossa ei ole eilistä eikä huomista vaan NYT!

Terv. HOO

Anonyymi kirjoitti...

Rakastin nuorena vuoristorataa ja sentapaista menoa... Nyt tykkaisin vaan ajaa karusellissa ja katsella ihmisia. Rakastan karusellimusiikkia. Ja tietysti syoda kaikkea ihanan rasvaista huvipuistoherkkua.Tikke

Anonyymi kirjoitti...

Taidan muuttaa lintsille asumaan!
Niin ihana paikka se on. Kuten te kaikki muutkin olette huomanneet.

Anonyymi kirjoitti...

Lintsillä käynnistä on jo aikaa, mutta kait siellä pitäisi yrittää käydä verestämässä muistoja. Parhaimmat oli kummitusjuna, vekkuli ja klassinen vuoristorata.

Nuorempana piti päästi miljoona kertaa lintsin hurjimpiin laitteisiin, en tosin tiedä kestäisikö Wanha pääni niitä enää.

Anni kirjoitti...

Kyllä se kestää!
Olen ihan lintsi täpinöissä vieläkin. Pakko päästä vielä toistamiseen tänä kesänä!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus:
Kyllä se kestää!

En olisi niin varma...... ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, koska siskoni miehen ( anteeksi paljastus) ikä alkaa myös 4lla ja hyvin kesti!

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus:Kyllä, koska siskoni miehen ( anteeksi paljastus) ikä alkaa myös 4lla ja hyvin kesti!

Ehkä minunkin pitää sitten uhrautua ja käydä kokeilemassa.......

Anni kirjoitti...

niin sitä pitää!!!!!