tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Tatuointi


Nyt on taas uusi kuva kädessä, ylläolevassa kuvassa hyvin pakattuna.
Allaolevassa kuvassa pakkauksen poistuttua. Rasvaa ja punoitusta siinä toki näkyy.Paikka on sis okea olkavarsi.


Nyt rupeaa siis pikkuhiljaa kädet olemaan täynnä, mutta jaloissa on vielä hyvin tilaa. Ja tuonne käsikuvienkin lomaan sopi vielä paljon sälää.

Katselin tuossa erääni iltana dokumenttia, missä käsiteltiin nuorten kehonmuokkausta. Se oli järkyttävää. 15 vuotiaalle tehtiin rasvaimu ja 18 vuotias tuli sairaalaan äidin ja isän kanssa hankkimaan silikonit. Äiti oli niin onnellinen, kun tytär sai komet tissit.
15 vuotiashan on vielä kasvamassa ja kehittymässä, mutta kun hän ei kuulemma millään muulla tavalla laihdu, eikä ainakaan tarpeeksi nopeasti. Ja tämän hän kertoi pizzalautasen ääressä.
Hänestä imettiin noin 9kg rasvaa pois. Tämä tyttö oli ennen leikkaukseen tuloa kokoa 44, eli ei mikään mahdoton tapaus.

Tämä neitonen jolle tehtiin isommat rinnat halusi voida kävellä lomamatkoilla rannalla yläosattomissa ja vanhemmat nyökyttelivät samalla.

Minusta tuo on edesvastuutonta seka vanhemmilta, että kirurgeilta jotka operaation tekevät. Kirurgi joka teki rasvaimun, vain kehui kovasti leikkausta. Suositteli rasvaimua kaikille, että saadaan unelmavartalo joka ihmiselle.
Että hiphei ja rasvaimuun.
Älä oikeasti kuitenkaan kokeile, mutta onhan niitä kotikonstejakin. Imurin suuttimeen liitetään ohut katetri, ihoon pieni viilto ja katetri sisään ja eikun imemään... :) Jos on tosi läski voi ottaa isomman katetrin...


Olihan siinä sitten oiken ymmärrettävääkin kauneuskirurgiaa, mm tyttö jonka rintojen koko oli 85 GG, muuten tyttö oli pien ja hoikka. Valtavat rinna haittasivat hänen elämää suuresti. Lääkärinlähetteellä häneltä pienennettiin rinnat, muistaakseni d-kuppi kokoon.

Itse hyväksyn kauneuskirurgian silloin kun se on oikeasti hyödyksi. Onnettomuuksien jälkeen, rintasyövän jälkeen tai jos jostain asiasta on oikeasti terveydelle haittaa tms.

Tatuointeja ja lävistyksiä en lue kauneuskirurgiaan, vaikka olen törmännyt ihmisiin, jotka niin tekevät.

Että näin...

ps.lisään vielä näin jälkeenpäin jotain ihanaa ja kaunista

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erikoinen tatuointi. Yleensä ihmisillä on sellainen tribaali (vai mikä se on) mikä minusta näyttää tyhmältä sekä joltakin jengimerkiltä. Tuossa on jotakin koristeellista.

Itse en nähnyt ko. dokumenttia, mutta voin kuvitella. Tämä nykypäivän pullamössökansa ja median/mainosten tuoma kuva tekevät ihmisistä aivottomia. Jenkeissä on jo ollut pitkään lapsimissikilpailuja joissa äidit tekevät kaikkensa lapsen voittamiseen vaikka lapsi ei jaksaisi.

Hei haloo, lapsen kuuluu olla lapsi eikä mikään markkinaeläin. Minulle on turha sanoa, että lapsi itse sitä haluaa, paskapuhetta sanon minä. Lapsi on helppo aivopestä.

Nyt pitää jatkaa työntekoa, joten hauskaa Juhannusta kaikille ja pysykää pinnalla

Anonyymi kirjoitti...

Sattuuko tautuointi kauheesti ?
kysyy Tikke

Anni kirjoitti...

Wäiski: Lapset on lapsia, mutta aikuiset on ääliöitä. Mutta kyllähän sen muutoksen näkee kun vain tuolla kaupungilla liikkuu, 10-vuotiailla tytöillä on meikkiä enemmän kuin laki sallii, matalat farkut ja napa paita...
Kun minä olin 10 oli minulla vaaleanpunaiset samettihousut, jossa oli kukkasia...

Tikke: Ei se tatuointi satu, kipu on tietenkin aika liikkuva määrite. Toisilla on matala kipukynnys toisilla korkeampi. Ja kai se on sellanen asennoitumiskysymyskin. Ainoa kerta kun vähän sattui oli, kun otin tatuointia yläselkään ja yhdessä kohtaa sattui olemaan jokin hermo...

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: Lapset on lapsia, mutta aikuiset on ääliöitä.

Tässä olen täysin samaa mieltä ;-) (Kirjoittaa henkilö, jonka keho on wanha ja mieli lapsellinen....)

Lainaus: Mutta kyllähän sen muutoksen näkee kun vain tuolla kaupungilla liikkuu, 10-vuotiailla tytöillä on meikkiä enemmän kuin laki sallii, matalat farkut ja napa paita...

Tätä juuri tarkoitin. 12-15 vuotiaat tytöt pyörii keskustassa sidukkapullo kädessä kello 23:00 lievässä laitamyötäisessä ja vaatetuksena microhame jonka alta ja päältä vilkkuu stringit, 3 numeroa liian pienet napatoppipaita päällä. Jos minulla olisi tytär joka yrittäisi mennä ulos tuollaisessa asussa (vaikka olisi selvinpäin ja päivällä), vetäisin tyttöä korville. Miespuolisena pidän kyllä vastakkaisesta sukupuolesta vähissä vaatteissa, MUTTA nykykakaroiden pukeutumisessa se oksettaa. Tästä pääsee hyvin aasinsiltana: MITÄ VIT''' TYTTÖJEN VANHEMMAT AJATTELEE!!!

no tulipa avauduttua oikein kunnolla. (Homssu, jos meni mielestäsi liian rajuksi, niin sensuroi vapaasti)

Lainaus: Kun minä olin 10 oli minulla vaaleanpunaiset samettihousut, jossa oli kukkasia...

Ihanan söpöä....... :-) Minun "ensirakkauteni" (olin 9v.) tytöllä oli samanlaiset housut, tosin hänellä oli siinä kimaltelevan keltaisia perhosia ja samanlainen perhonen oli myös hänen hiuksissa (ponihäntä) Nykyisin hän on onnellisesti naimisissa (ei minun kanssa) ja 3 lapsen äiti.

Anonyymi:
Tuosta tatuoinnin sattumisesta. Kuten Homssu jo kirjoitti, niin se on ihmisen kipukynnyksestä kiinni. Tosin kehossa on paikkoja, missä se sattuu enemmän (hermot pinnassa tai muuten arka alue) kuin normaalisti.

Lainaus: Ei se tatuointi satu,

Ihan pakko heittää "vitsinä"..... Ei se tatuointi satukkaan, vaan sen tekeminen :-D

Anteeksi :-/

Nyt pakkaamaan varusteet Juhannusduunia varten eli Wäiski lopettaa ja toivottaa hauskaa sekä turvallista Juhannusta. Pysykää pinnalla!!!

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh!

Ei ne vanhemmat ajattele, kun niillä on yleensä ura ja kaikkea muuta!
Sitten ne luulee osoittavansa rakkautta antamalla muksun liehua kaupungilla miten vaan.
Ja muksut tekee sen siksi, että joku edes rakastaisi niitä, kun vanhemmat ei kerkiä.

Minulla ei ollut pinniä hiuksissa, vaan sellainen lyhyisiin hiuksiin kiinnitettävä tekoletti.

Ei kun hyvää juhannusduunia!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: Heh heh!

Mitäsa hittoa tyttönen naureskelet? :-D Kirjoitan vakavasti.... ;-)

Lainaus: Ei ne vanhemmat ajattele, kun niillä on yleensä ura ja kaikkea muuta!
Sitten ne luulee osoittavansa rakkautta antamalla muksun liehua kaupungilla miten vaan.

Juu, ei ajattele. Valitettavasti ei ura ole näiden tyttöjen vanhemmilla se tärkein vaan valitettavasti kuningas alkoholi. Heille on helpompi antaa lapselle rahaa, jotta pysyvät poissa. (liian paljon kokemusta :-()

Lainaus: Ja muksut tekee sen siksi, että joku edes rakastaisi niitä, kun vanhemmat ei kerkiä.

Tämäkin on osittain totta. Osalla on taas se ns. kapinavaihde päällä ja jos vanhemmat on "lepsuja" lapset saavat tahtonsa läpi. (moni vanhempi valitettavasti ostaa alkot omalle lapselle... prkl.)

Lainaus: Minulla ei ollut pinniä hiuksissa, vaan sellainen lyhyisiin hiuksiin kiinnitettävä tekoletti.

Pinni tai pampula.... ensirakkauteni tytöllä oli hiukset lapaluiden tasolle. En tiennytkään, että jo silloin sai hiuslisäkkeitä.....

Lainaus: Ei kun hyvää juhannusduunia!!!!

Kiitos kannatuksesta. Toivottavasti minua ei tarvita ja saan nauttia kahvista ja "sairaan" hauskoista työkavereista. Jos joudun töihin, voi se tarkoittaa surua johonkin perheeseen..... :-(

Anni kirjoitti...

No ei se letti sinänsä ollut hiuslisäke, se oli ennemmin sellainen pinni, johon oli kiinnitetty pieni letti.

No toivotaan Wäiski, että sinä olet tarpeeton koko juhannuksen!

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin sitä tuntee itsensä kovin vanhaksi katsellessaan nykymenoa (vaikka omista yläasteajoista onkin vain 13 vuotta), niin paljon tuntuu muuttuneen. Nykyisillä lapsilla tuntuu monesti olevan liian kiire ryhtyä teiniksi. Toisaalta mikä ihme se on, kun katselee esim. millaisia vaatteita on tarjolla ala-asteikäisille.

Tuo kappale on kaunis, videosta puhumatta. Tosin kun aikanaan kuulin kappaleen ensimmäistä kertaa, en tunnistanut tekijöitä, kun tyyli on vähän erilainen. Pölösen Lieksa! leffa iski ihan puun takaa ja valloitti minut.

Anonyymi kirjoitti...

Margaret:Lieksa, oli minustakin aivan ihana elokuva. Siinä oli jotain niin kaunista ja ihanaa. Nyt odotan, että se dvd tulee alennus myyntiin, että voi ostaa. Toisaalta ihan kuin sitä rahaa ei turhempaan saisi menemään... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuten kellonajasta voi arvata, kirjoitus voi olla "sekavaa" ;-)

Lainaus: No ei se letti sinänsä ollut hiuslisäke, se oli ennemmin sellainen pinni, johon oli kiinnitetty pieni letti.

Aha, miehenä ymmärrän yhtä paljon kuin possu ydinfysiikasta...... ;-)

Lainaus: No toivotaan Wäiski, että sinä olet tarpeeton koko juhannuksen!

Nyt tähän mennessä olen ollut ja toivottavasti loppukin menee yhtä hyvin.

Anni kirjoitti...

Jaa, kuin possu ydinfysiikasta...
Minä tunnen ikävä kyllä miehiä, joilla on pidemmät ja paljon paremmin hoidetut hiukset kuin minulla, vaikka olenkin tiettävästi naispuolinen, että sinänsä...

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: Minä tunnen ikävä kyllä miehiä, joilla on pidemmät ja paljon paremmin hoidetut hiukset kuin minulla, vaikka olenkin tiettävästi naispuolinen, että sinänsä...

No hei, jokaisella ihmisellä on erilainen hiustyyppi ja vahvuus.

Voin vannoa käsi sydämmellä, että sinulla on taatusti pidemmät hiukset kuin minulla ;-)

Anni kirjoitti...

Juu uskoisin, että minulla on pidemmät hiukset kuin sinulla.
Minusta ei ikävä kyllä voi tulla kaunista kaljupäistä-naista, sillä päässäni on niin pahoja arpia ja kuoppia.

Anonyymi kirjoitti...

Lainaus: Minusta ei ikävä kyllä voi tulla kaunista kaljupäistä-naista, sillä päässäni on niin pahoja arpia ja kuoppia.

Miksi pitäisi olla kaljupäinen? Moni pakosta kalju ihminen olisi tyytyväinen edes jonkinlaisista haituvista. Esim. rintasyöpäpotilailla on todettu enemmän henkistä ahdistusta tukan lähtemisestä kuin toisen rinnan puuttumisesta.

Kyllä minullakin on lapsuuden kohelluksista kallossa monttuja, mutta taitaa tässä naamassa ne olla vain kaunistus :-D

Anni kirjoitti...

Eikun lähinnä tarkoitin, että vaikka haluaisin, en voi leikata tukkaani ihan siiliksi, kun se on nin muhkurainen. Olen tavannut monia naisia, jotka ovat erittäin kauniita kaljulla päällä.